ElastIQ-Connect is anders. Wij denken anders, wij acteren anders. De basisgedachte is om het ultieme bedrijfs- en kennismodel te ontwikkelen. Hieruit is een mix ontstaan van een kennisorganisatie met focus op opdrachtgevers en specialistische markten gecombineerd met ons unieke Fitlance model.

Zekerheid van vast
Onderdeel van elkaars businessmodel
Werken met de laatste technieken

Behind the scenes

ElastIQ-Connect is een jong bedrijf opgericht in 2018 door ondernemers Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert. De samenwerking tussen hen gaat al ver terug. Feitelijk zijn deze wegen in hun Brunel tijd bij elkaar gekomen. Erik had zijn eerste ervaringen met arbeidsbemiddeling opgedaan binnen Randstad, Danny in de product- en dienstverlening bij o.a. CapGemini. Een goede combinatie zo bleek. Na enkele jaren intensief en succesvol samenwerken binnen Brunel werd besloten om nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze werd bij The Future Group gevonden. Hier hebben ze ruim 10 jaar een actieve bijdrage mogen leveren aan de verdere verzelfstandiging van de arbeidsmarkt middels het toepassen van een maatschap concept.

Het bleef echter kriebelen om tot een ultieme oplossing te komen. Een waarbij verschillende elementen uit hun praktijkervaring flexibel (ElastIQ) met elkaar verbonden (Connect) worden. Een totale oplossing voor medewerker én organisatie, waar het individu en persoonlijke groei centraal staan en waar opdrachtgevers kunnen profiteren van het juiste DNA en intrinsieke motivatie van collega’s om iedere dag het verschil te maken. Dit ultieme bedrijfs- en samenwerkingsmodel is gecreëerd middels het ontstaan van ElastIQ-Connect en het bijbehorende Fitlance model.

Gericht op jonge, gedreven data - finance- & business specialisten die vertrouwd zijn met het technische data domein, biedt ElastIQ-Connect een samenwerkingsvorm waarbij daadwerkelijk invulling gegeven wordt aan het credo "werken in jouw voordeel"!Waar draait het om

Samen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat zijn argumenten die wij vaak horen als wij het gesprek met onze consultants aangaan. Wij zijn als ElastIQ-Connect dicht bij onze eigen behoefte gebleven. Als ElastIQ Fitlancer kies je voor jezelf en blijf je vakkennis ontwikkelen.

Binnen ElastIQ-Connect betekent dit dat je de kans krijgt om je volledig te richten op je eigen groei. Je werkt samen met andere ervaren collega’s en je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als Fitlancer bij ElastIQ-Connect heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet. Daarnaast kan je ook nog eens rekenen op echte doorgroeimogelijkheden. Zo blijven we in elkaar investeren.

Recente projecten

World Of Data