Do we connect?!

Logo Elast IQ

Ontdek of ElastIQ-Connect bij je past

Naar de test

Is het de vent of toch de tent? Voor ons is dat heel helder! Bij ElastIQ-Connect komen onze Fitlancers op de eerste plek. We dagen elkaar uit en verleggen onze grenzen. Dit doen we inhoudelijk door met elkaar te sparren, organisatorisch door elkaar taken en verantwoordelijkheden te geven maar ook commercieel. Door deze mix maken we onszelf en de groep beter en profiteren onze opdrachtgevers hier van mee.

Waarom werken bij ElastIQ?

Bij ElastIQ-Connect streven we er naar om je eigen verantwoordelijkheid in relatie tot je eigen ontwikkeling, beloning en vrijheid te optimaliseren. Voor de een betekent dit dat wij een springplank zijn naar het zelfstandig ondernemersschap, voor de ander bieden wij een aantrekkelijk alternatief op de traditionele arbeidsovereenkomst. Dit is mogelijk doordat wij erin zijn geslaagd om de voordelen van het volledige palet van contractvormen binnen één model aan te bieden: het Fitlance model.

Naast het aantrekkelijke Fitlance model vind je bij ElastIQ-Connect een netwerk van gedreven professionals die elkaar stimuleren het uiterste uit zichzelf te halen. Dit doen zij bij aansprekende projecten voor een groeiend aantal toonaangevende bedrijven. Deze groei behalen we door samenwerking, ondernemerschap en flexibiliteit.

Tot slot krijg je bij ElastIQ-Connect de mogelijkheid om te werken op het snijvlak van business en technologie. Door deze twee domeinen te combineren weten wij onszelf op unieke wijze te positioneren en kunnen wij aan de meest interessante en vooruitstrevende projecten werken. Om dit te kunnen blijven doen, krijgen onze consultants de gelegenheid om zich continu te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk is het van belang om de beste mensen om je heen te verzamelen. Maar wat houdt 'de beste' in, en wie bepaalt dat eigenlijk? Wij zoeken mensen die bereid zijn om te groeien, in staat zijn om te leren en in zichzelf willen investeren. Als je hier voor open staat dan ligt de wereld aan je voeten en is alles mogelijk. Herken je jezelf in dit beeld? Dan komen we graag met jou in contact om in een persoonlijk gesprek te bepalen hoe 'werken in jouw voordeel' eruit kan komen te zien.

Springplank naar ondernemend vermogen
Iedereen binnen ElastIQ-Connect heeft een droom en een doel. Voor de een is dat een heel helder doel, en voor de ander is het meer een gevoel. Wij helpen elkaar door de uitdaging aan te gaan om je droom te realiseren. Jouw droom is veelal veel groter dan jezelf en ElastIQ-Connect biedt de flexibiliteit om hier invulling aan te geven. Amaze yourself ! Als Fitlancer krijg je de kans om jouw vakmanschap verder te ontwikkelen en door het samenwerken met echte ondernemers ben jij nog beter in staat om jezelf in een meer ondernemende rol met dito verantwoordelijkheid op je project te nemen.

En weer door
Sneller kunnen en willen, dat is waar wij elkaar aan herkennen. Wij willen leren, verbeteren en we houden van aanpakken. Wij willen iets realiseren waar onze opdrachtgevers iets aan heeft. Door onze tomeloze energie en scherpe analytisch vermogen komen wij vooruit. Jij vertelt ons wat je wil en hoe je daar wil komen. Wij helpen je om je dromen te bereiken. En daar horen ook tegenslagen bij. Wij proberen, wij verbeteren en gaan weer verder. Dat kenmerkt ons.

World Of Data