Do we connect?!

Logo Elast IQ

Ontdek of ElastIQ-Connect bij je past

Naar de test

Is het de vent of toch de tent? Voor ons is dat heel helder! Bij ElastIQ-Connect komen onze Fitlancers op de eerste plek. We dagen elkaar uit en verleggen onze grenzen. Dit doen we inhoudelijk door met elkaar te sparren, organisatorisch door elkaar taken en verantwoordelijkheden te geven maar ook commercieel. Door deze mix maken we onszelf en de groep beter en profiteren onze opdrachtgevers hier van mee.

Waarom werken bij ElastIQ?

Bij ElastIQ-Connect streven we er naar om je eigen verantwoordelijkheid in relatie tot je eigen ontwikkeling, beloning en vrijheid te optimaliseren. Voor de een betekent dit dat wij een springplank zijn naar het zelfstandig ondernemersschap, voor de ander bieden wij een aantrekkelijk alternatief op de traditionele arbeidsovereenkomst. Dit is mogelijk doordat wij erin zijn geslaagd om de voordelen van het volledige palet van contractvormen binnen één model aan te bieden: het Fitlance model.

Naast het aantrekkelijke Fitlance model vind je bij ElastIQ-Connect een netwerk van gedreven professionals die elkaar stimuleren het uiterste uit zichzelf te halen. Dit doen zij bij aansprekende projecten voor een groeiend aantal toonaangevende bedrijven. Deze groei behalen we door samenwerking, ondernemerschap en flexibiliteit.

Tot slot krijg je bij ElastIQ-Connect de mogelijkheid om te werken op het snijvlak van business en technologie. Door deze twee domeinen te combineren weten wij onszelf op unieke wijze te positioneren en kunnen wij aan de meest interessante en vooruitstrevende projecten werken. Om dit te kunnen blijven doen, krijgen onze consultants de gelegenheid om zich continu te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk is het van belang om de beste mensen om je heen te verzamelen. Maar wat houdt 'de beste' in, en wie bepaalt dat eigenlijk? Wij zoeken mensen die bereid zijn om te groeien, in staat zijn om te leren en in zichzelf willen investeren. Als je hier voor open staat dan ligt de wereld aan je voeten en is alles mogelijk. Herken je jezelf in dit beeld? Dan komen we graag met jou in contact om in een persoonlijk gesprek te bepalen hoe 'werken in jouw voordeel' eruit kan komen te zien.

Springplank naar ondernemend vermogen
Iedereen binnen ElastIQ-Connect heeft een droom en een doel. Voor de een is dat een heel helder doel, en voor de ander is het meer een gevoel. Wij helpen elkaar door de uitdaging aan te gaan om je droom te realiseren. Jouw droom is veelal veel groter dan jezelf en ElastIQ-Connect biedt de flexibiliteit om hier invulling aan te geven. Amaze yourself ! Als Fitlancer krijg je de kans om jouw vakmanschap verder te ontwikkelen en door het samenwerken met echte ondernemers ben jij nog beter in staat om jezelf in een meer ondernemende rol met dito verantwoordelijkheid op je project te nemen.

En weer door
Sneller kunnen en willen, dat is waar wij elkaar aan herkennen. Wij willen leren, verbeteren en we houden van aanpakken. Wij willen iets realiseren waar onze opdrachtgevers iets aan heeft. Door onze tomeloze energie en scherpe analytisch vermogen komen wij vooruit. Jij vertelt ons wat je wil en hoe je daar wil komen. Wij helpen je om je dromen te bereiken. En daar horen ook tegenslagen bij. Wij proberen, wij verbeteren en gaan weer verder. Dat kenmerkt ons.

Future proof Financial

Finance & Analytics; Future proof Financial
Ben jij de financial of the future? Ben jij die datagedreven en tech-savy financial die graag een volgende stap zet in zijn/haar carrière? Werk je graag met gelijkgestemde hoogopgeleide in een informele cultuur aan next level projecten bij innovatieve opdrachtgevers? Join the Finance club @ ElastIQ-Connect!

Jouw Next-Level
Als Future Proof Financial bij ElastIQ-Connect, zet jij jouw groei op de 1e plaats! Jij staat binnen ElastIQ-Connect centraal. In ons netwerk van innovatieve opdrachtgevers en partners maak jij het verschil. Jij verbindt jouw kennis, expertise en persoonlijkheid aan next level opdrachten en groeit zo verder richting jouw droombaan.  

Wat ga je doen?
Jij helpt onze opdrachtgevers een volgende stap te zetten. Zo help je de ene keer een grote corporate om te excelleren in hun (digitale) Finance transformatie, sta je de volgende keer aan het roer van een succesvolle ERP- implementatie en ben je in een andere opdracht de Finance Business Partner van een succesvolle innovator in het MKB.

Jij bent zowel financieel sterk onderlegd vanuit je studie en eerdere opdrachten, maar hebt daarnaast passie en affiniteit voor innovatie, data en Business Intelligence (BI).
 
Als onderdeel van de tribe Finance & Analytics bij ElastIQ-Connect ben je een gewaardeerde collega. Jouw kennis en expertise wordt gedeeld en ingezet en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samen met het team organiseren we kennis events, gaan we skiën – karten en vieren we feest, en als ondernemers onder elkaar laten we geen business kans onbenut.

Zo werk jij aan de Next-Level van onze klanten:
 •  Je optimaliseert (en bent onderdeel van) de P&C cyclus van onze opdrachtgevers, jij kijkt naar verbeteringen in de rapportagecyclus en voegt (business) intelligentie toe zodat jouw klant van A naar Beter gaat (Financial / Business Control)
 • Op basis van KPI’s en wensen vanuit de diverse business contexts bij onze klanten stel jij business cases op met een impact op de bottom line (profit & loss). (Business Control)
 • Vanuit jouw affiniteit met analyse bekijk je zowel financiële- als non financiële informatie, trekt conclusies en stelt verbeteringen voor (Financial Analysis)
 • Je helpt klanten met het uitzoeken, implementeren en laten werken van Business Intelligence en state-of-the-art Fintech oplossingen. (BI & Fintech)
Over ElastIQ-Connect
ElastIQ-Connect is een jong en dynamisch bedrijf. Wij focussen ons op data-, finance- business en proces gerelateerde vraagstukken. Door het creëeren van insights over data aangevuld met onze innovatieve geest bieden wij meer grip en control bij onze opdrachtgevers. Daarbij werken wij middels ons 'Fitlance' concept, waardoor niet alleen de woordelijke beloning maar ook de Financiële incentive gedeeld wordt met onze collega's.
Wij zijn een kennisorganisatie die talent verbindt aan innovatieve opdrachtgevers in Nederland. We make impact!
 
Niet voor niks beklommen wij dit jaar voor de tweede keer op rij het podium van de MKB DataScience Top 50. Een prijs voor prestigieuze groeibedrijven binnen de sector, en werden wij bekroond op onze kwaliteit en aantoonbare groei.
 
Wij werken vanuit de pijlers vrijheid, verantwoordelijkheid en verdiensten. Deze drie V’s zijn de basis voor ons Fitlance model en stelt onze Fitlancers in staat om zelf richting te geven in hun carrière. ElastIQ is een informele community, waar we in diverse tribes met gelijkgestemden werken en plezier maken. Naast inhoudelijke kennis events en Tech Talks organiseren we onder andere:

 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels in ons karakteristieke pand in Den Bosch
 • Vrijmibo Specials door het hele land
 • Sportevents zoals Tour de ElastIQ (wielrennen), FastLance Karting, Zeilen, padel en organiseren we golfevents. Winnen is belangrijker dan mee doen..
 • Jaarlijkse ski-trip naar SaalBach Hinterglemm
 • Feesten we bij Groots met een Zachte G – kan niet ontbreken als bedrijf met Brabantse roots

Jouw achtergrond:
 • Je hebt een afgeronde WO opleiding, liefst een Bachelor/Master in Finance, Economie of Business Administration
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring als Financial en wil je verder ontwikkelen richting Finance & Analytics
 • Je bent een echte Finance Business Partner en weet wat het is om projectmatig impact te maken bij klanten
 • Je hebt affiniteit met Business Intelligence, ERP systemen en het maken van business cases
 • Je bent ondernemend, een hands-on aanpakker en leuke collega
Jouw actie
Are you the next Fitlancer? Al meer dan 80 collega’s gingen je voor.
Reageer op dit bericht met jouw CV en motivatie of neem direct contact op met Beau van Doleweerd (06 11 23 30 90 / beau@elastiq-connect.com)

Vliegende kickstart
Wij kijken met aandacht naar jouw CV en zullen op basis hiervan contact met je opnemen voor nadere kennismaking. Vervolgens nodigen we je graag uit op ons ElastIQ House in Den Bosch zodat je zelf kunt ervaren of onze werkwijze en cultuur bij je past. En natuurlijk ook Ook brengen we je in contact met een Fitlance collega die je nog meer kan vertellen over ElastIQ, onze opdrachten en opdrachtgevers en ‘werken in je voordeel’.

Business Manager

Als Business Manager sta jij aan de basis van het ontwikkelen en uitbouwen van het succes van onze klanten. Als geen ander weet jij het talent en de kennis en kunde van onze Fitlancers te koppelen aan toonaangevende top 100 opdrachtgevers van Nederland. Je werkt samen met Sales, Business Unit Management en Recruitment in een High-Performing team, waar ook nog eens veel plezier wordt gemaakt. Herken jij je in de competenties: hard werken, going the extra mile, vrijheid en verantwoordelijkheid en weet jij wat het échte geheim is van WINNEN? 
 
Join the club en overstijg jouw lat!

Making an impact! Jouw rol:
ElastIQ-Connect staat voor kwaliteit en dienstverlening. Onze Fitlancers maken het verschil bij grote klanten in diverse marktsegmenten zoals: de energietransitie, zorg, retail, high-tech industrie en E-Commerce. In vijf tribes met elk een ander specialisme werken consultants voor onze klanten en organiseren we kennisevents op het snijvlak van fun & inhoud, zelf maar veel vaker ook met onze partners. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van het succes van onze klanten. Als geen ander weet jij de juiste match te maken en de kracht van onze collega’s te verbinden met de kansen in de markt.
 
Geen enkele match is 100% sluitend, althans niet op het eerste gezicht. Jij weet door te vragen, ziet de kans en blijft ervoor gaan. Doordat jij onze Fitlancers goed kent en weet waar de behoefte ligt van jouw klanten ben je in staat de perfecte match te maken en de concurrent een stap voor te zijn. Jij haalt ‘roadblocks’ weg, hebt focus op het proces maar vooral het resultaat en begeleidt Fitlancer en klant naar de eindstreep.
 
Door jouw klanten te verbinden met de kwaliteit van onze Fitlancers en het ElastIQ DNA weet je langdurige contacten op te bouwen en partnerships aan te gaan. Commerciële aanvragen weet jij op waarde te schatten, je handelt snel en adequaat in het presenteren van het juiste voorstel en weet te verrassen. Jij herkent wanneer een klant veel potentie heeft om uit te groeien tot een key-account en plant commerciële acties, verbindt pro-actief klant en Fitlancer en orkestreert zo het succes.
 
Gedurende de projecten die jij hebt opgestart blijf je connected, kijk je waar kansen liggen voor business en groei.  

Je bent jezelf, weet je authenticiteit in te zetten om zaken voor elkaar te krijgen en bent een geboren netwerker. Jouw week is geslaagd als de deal rond is – en je een win-win-win hebt gecreëerd. Voor de Fitlancer, de klant, de organisatie (en niet op de laatste plaats voor jezelf) Thats what we call: playing the game! 

Wat heb je na 1 jaar bereikt? 
Jij hebt het succes uitgebouwd bij bestaande klanten, en hebt nieuwe klanten aan ElastIQ verbonden. Je hebt veel individuele inzetten gerealiseerd en hebt je al vel grote deal op jouw naam staan. Je werkt consistent aan het succes en de groei bij meerdere focusklanten. Daarnaast heb je een klantevent mede-opgezet en een commerciële actie van A-Z uitgevoerd.

What’s in it for you!?

 • Je krijgt een goed startsalaris – met bonuscomponenten die passen bij ons ondernemende model en concreet zicht op jouw volgende stap
 • Je werkt met toonaangevende klanten, hoogopgeleid en gedreven talent en bouwt een netwerk voor het leven
 • Geen dag is hetzelfde, elke dag word je beter en deel je jouw groei met je klanten en collega’s
 • Direct een opleidingsbudget en een business coach die jou laat leren, vallen en opstaan en uiteindelijk laat vliegen
 • Een plaats in het ‘Koningshuis’ in Den Bosch (wie kan dat nou zeggen), met een eigen zetel – en ongelimiteerd toegang tot al onze events (o.a. Formule 1 Zandvoort, Karten, Wakeboarden, Vrijdagmiddagborrel ‘the special edition’, partnerevent op de Zuidas met EY, tafelvoetbaltoernooi, MKB Data Science top 50 – en de ElastIQ Skitrip 2.023
 • Special is ons 5-jarig jubileum in 2023 – je hebt meteen een golden ticket te pakken voor een Groots feest

Bij ElastIQ-connect worden zakelijke vriendschappen gesmeed, en ben je onderdeel van onze Fitlance community. Collega’s waar je je in herkend, die ondernemend zijn en altijd een goed verhaal hebben. We zijn gedreven, werken met passie en houden wel van een wedstrijdje. 
 
Jij bent de vertegenwoordiging van ons bedrijf en de kernwaarden van ElastIQ. Je gaat zelf business deals aan, maar gaat ook op pad met de Business Unit Managers en Directie van de club. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en weet wat #samenwinnen betekend.  
 
Experience @ ElastIQ is Experience 4 life! 

Waar zitten we?  
 ‘het Koningshuis’ in ’s-Hertogenbosch. Jij werkt voornamelijk op dit kantoor, in een energieke en bruisende omgeving waar succes en plezier de boventoon voeren. Daarnaast ga je op pad naar klanten, events en richting ons satelietkantoor in Rotterdam. Uiteraard kun je ook eens vanuit je eigen luxe appartement werken – soms wil je gewoon even meters maken 

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager ben jij (commercieel) leidend in het uitbouwen en ontwikkelen van het succes van meerdere van onze tribes. Jij weet de markt te verslaan en zowel kwantitatieve als kwalitatieve groei te brengen voor jouw team(s). Je bent primair verantwoordelijk voor het commercieel neerzetten van jouw tribes, Daarnaast vertaal je de kennis en kunde binnen jouw tribe door richting een wervend en aansprekende Tribe-story en weet daarmee zowel klanten als (nieuwe) Fitlancers aan je te binden. Als bruggenbouwer werk je samen met Recruitment, Sales, Business Unit Managers en de Directie van ElastIQ-Connect om jouw tribes succesvol te leiden en laten groeien. Herken jij je in de competenties: hard werken, going the extra mile, vrijheid en verantwoordelijkheid en weet jij wat het échte geheim is van WINNEN? 

 
Making an impact! Jouw rol:
ElastIQ-Connect staat voor kwaliteit en dienstverlening. Onze Fitlancers maken het verschil bij grote klanten in diverse marktsegmenten zoals: de energietransitie, zorg, retail, high-tech industrie en E-Commerce. In onze tribes met elk een ander specialisme werken consultants voor onze A-merk klanten en organiseren we kennisevents op het snijvlak van fun & inhoud, zelf maar veel vaker ook met onze partners. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbouwen van een of meerdere van onze Business Units (tribes). Als geen ander weet jij mensen te inspireren om samen te bouwen aan een 5-star Business Unit en de lat te overstijgen.    

Groei is de optelsom van hard werken en plezier maken. Jij weet dit als geen ander, kan snel schakelen en weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden. Je bent op de hoogte wat jouw team(s) nodig hebben en hebt een aanstelijke drive om het elke dag een beetje beter te doen.
 
Samen met het commerciële team zet jij je in om klanten en partners van ElastIQ optimaal te bedienen en ga je nieuwe partnerships en preffered supplierships aan binnen het domein van je Tribe. De juiste mensen verbind je door het verhaal van jouw team goed over de bühne te brengen bij de belangrijkste interne stakeholders en to-be Fitlancers in de markt. Je denkt commerciële en teambuiliding activiteiten uit om maximale impact te maken met het team op het snijvlak van Fun & Inhoud.
 
Door te sturen op the big picture en het team, houd jij het overzicht en weet je wanneer je moet versnellen of vertragen. Je leeft ervoor om samen succes te behalen met het team, en voor jezelf en anderen om je heen de lat te overstijgen.

Jouw week is geslaagd wanneer je op alle vlakken binnen je Tribe(s) een win-win-win hebt gecreëerd. Voor de Fitlancer, de klant, de organisatie (en niet op de laatste plaats voor jezelf) Thats what we call: playing the game!

Wat heb je na 1 jaar bereikt? 
Jij hebt het succes uigebouwd van een of meerdere van de tribes en hebt kwantitatieve en kwalitatieve groei gebracht. Concreet betekent dit dat jij een aantal van onze belangrijkste klanten structureel hebt uitgebouwd. De kwaliteitsdoelstellingen heb je ruimschoots overtroffen. En je hebt een intern team om je heen neergezet om jouw volgende stap in de organisatie te zetten. Je denkt na 1 jaar al na over een splitsing van (een van) je team(s).  

What’s in it for you!?   
 • Je krijgt een goed startsalaris – met bonuscomponenten die passen bij ons ondernemende model en concrete handvatten om jouw volgende stap in de organisatie te zetten.
 • Je werkt met toonaangevende klanten, hoogopgeleid en gedreven talent en bouwt een netwerk voor het leven
 • Geen dag is hetzelfde, elke dag zorg je dat jij een beetje beter wordt en draagt dit over op je teamleden en collega’s  
 • Direct een opleidingsbudget en een business coach die jou laat leren, vallen en opstaan en uiteindelijk laat vliegen
 • Een plaats in het ‘Koningshuis’ in Den Bosch (wie kan dat nou zeggen), met een eigen zetel – en ongelimiteerd toegang tot al onze events (o.a. Formule 1 Zandvoort, Karten, Wakeboarden, Vrijdagmiddagborrel ‘the special edition’, partnerevent op de Zuidas met EY, tafelvoetbaltoernooi, MKB Data Science top 50 – en de ElastIQ Skitrip 2.023
 • Special is ons 5-jarig jubileum in 2023 – je hebt meteen een golden ticket te pakken voor een Groots feest
 
Bij ElastIQ-connect worden zakelijke vriendschappen gesmeed, en ben je onderdeel van onze Fitlance community. Collega’s waar je je in herkend, die ondernemend zijn en altijd een goed verhaal hebben. We zijn gedreven, werken met passie en houden wel van een wedstrijdje. 
 
Jij bent de vertegenwoordiging van ons bedrijf en de kernwaarden van ElastIQ. Je gaat zelf bouwen aan je team(s) maar spart regelmatig met collega’s van Sales, Recruitment en Directie Je denkt mee in het uitvoeren van de strategie van ElastIQ, kent het tactische spel en weet de operationele versnelling in te zetten met je team(s). #samenwinnen  

Waar zitten wij?  
Per februari 2023 hebben wij de top-floor van ‘het Koningshuis’ in ’s-Hertogenbosch tot onze beschikking. Jij werkt voornamelijk op dit kantoor, in een energieke en bruisende omgeving waar succes en plezier de boventoon voeren. Daarnaast ga je op pad naar klanten, events en richting ons satelietkantoor in Rotterdam.

Wie ben jij? 
·      Aanpakker met HBO/WO achtergrond
·      Pre: Meerdere jaren leidinggevende ervaring aan (commerciële) business teams
·       Je bent organisatorisch sterk, proactief en flexibel
·       Commerciële drive, initiatiefrijk, doorpakker
·      Je pakt de vrijheid om dingen zelfstandig op te pakken
·      Je wilt je blijven ontwikkelen en hebt je vizier op het zetten van de volgende stap
 
Wanneer kan ik beginnen, en nu? 
 Je kunt op dit bericht reageren door een mail te sturen naar @hugo@elastiq-connect.com of @Jeroen Theunissen | The Fitlance Company. Zij zullen met jouw de eerste gespreksronde opstarten en je (bijna) alles vertellen over onze groeiplannen, jouw rol en de toekomst van ElastIQ-Connect. 
 
World Of Data