Do we connect?!

Logo Elast IQ

Ontdek of ElastIQ-Connect bij je past

Naar de test

Is het de vent of toch de tent? Voor ons is dat heel helder! Bij ElastIQ-Connect komen onze Fitlancers op de eerste plek. We dagen elkaar uit en verleggen onze grenzen. Dit doen we inhoudelijk door met elkaar te sparren, organisatorisch door elkaar taken en verantwoordelijkheden te geven maar ook commercieel. Door deze mix maken we onszelf en de groep beter en profiteren onze opdrachtgevers hier van mee.

Waarom werken bij ElastIQ?

Bij ElastIQ-Connect streven we er naar om je eigen verantwoordelijkheid in relatie tot je eigen ontwikkeling, beloning en vrijheid te optimaliseren. Voor de een betekent dit dat wij een springplank zijn naar het zelfstandig ondernemersschap, voor de ander bieden wij een aantrekkelijk alternatief op de traditionele arbeidsovereenkomst. Dit is mogelijk doordat wij erin zijn geslaagd om de voordelen van het volledige palet van contractvormen binnen één model aan te bieden: het Fitlance model.

Naast het aantrekkelijke Fitlance model vind je bij ElastIQ-Connect een netwerk van gedreven professionals die elkaar stimuleren het uiterste uit zichzelf te halen. Dit doen zij bij aansprekende projecten voor een groeiend aantal toonaangevende bedrijven. Deze groei behalen we door samenwerking, ondernemerschap en flexibiliteit.

Tot slot krijg je bij ElastIQ-Connect de mogelijkheid om te werken op het snijvlak van business en technologie. Door deze twee domeinen te combineren weten wij onszelf op unieke wijze te positioneren en kunnen wij aan de meest interessante en vooruitstrevende projecten werken. Om dit te kunnen blijven doen, krijgen onze consultants de gelegenheid om zich continu te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk is het van belang om de beste mensen om je heen te verzamelen. Maar wat houdt 'de beste' in, en wie bepaalt dat eigenlijk? Wij zoeken mensen die bereid zijn om te groeien, in staat zijn om te leren en in zichzelf willen investeren. Als je hier voor open staat dan ligt de wereld aan je voeten en is alles mogelijk. Herken je jezelf in dit beeld? Dan komen we graag met jou in contact om in een persoonlijk gesprek te bepalen hoe 'werken in jouw voordeel' eruit kan komen te zien.

Springplank naar ondernemend vermogen
Iedereen binnen ElastIQ-Connect heeft een droom en een doel. Voor de een is dat een heel helder doel, en voor de ander is het meer een gevoel. Wij helpen elkaar door de uitdaging aan te gaan om je droom te realiseren. Jouw droom is veelal veel groter dan jezelf en ElastIQ-Connect biedt de flexibiliteit om hier invulling aan te geven. Amaze yourself ! Als Fitlancer krijg je de kans om jouw vakmanschap verder te ontwikkelen en door het samenwerken met echte ondernemers ben jij nog beter in staat om jezelf in een meer ondernemende rol met dito verantwoordelijkheid op je project te nemen.

En weer door
Sneller kunnen en willen, dat is waar wij elkaar aan herkennen. Wij willen leren, verbeteren en we houden van aanpakken. Wij willen iets realiseren waar onze opdrachtgevers iets aan heeft. Door onze tomeloze energie en scherpe analytisch vermogen komen wij vooruit. Jij vertelt ons wat je wil en hoe je daar wil komen. Wij helpen je om je dromen te bereiken. En daar horen ook tegenslagen bij. Wij proberen, wij verbeteren en gaan weer verder. Dat kenmerkt ons.

Future proof Financial

Finance & Analytics; Future proof Financial
Ben jij de financial of the future? Ben jij die datagedreven en tech-savy financial die graag een volgende stap zet in zijn/haar carrière? Werk je graag met gelijkgestemde hoogopgeleide in een informele cultuur aan next level projecten bij innovatieve opdrachtgevers? Join the Finance club @ ElastIQ-Connect!

Jouw Next-Level
Als Future Proof Financial bij ElastIQ-Connect, zet jij jouw groei op de 1e plaats! Jij staat binnen ElastIQ-Connect centraal. In ons netwerk van innovatieve opdrachtgevers en partners maak jij het verschil. Jij verbindt jouw kennis, expertise en persoonlijkheid aan next level opdrachten en groeit zo verder richting jouw droombaan.  

Wat ga je doen?
Jij helpt onze opdrachtgevers een volgende stap te zetten. Zo help je de ene keer een grote corporate om te excelleren in hun (digitale) Finance transformatie, sta je de volgende keer aan het roer van een succesvolle ERP- implementatie en ben je in een andere opdracht de Finance Business Partner van een succesvolle innovator in het MKB.

Jij bent zowel financieel sterk onderlegd vanuit je studie en eerdere opdrachten, maar hebt daarnaast passie en affiniteit voor innovatie, data en Business Intelligence (BI).
 
Als onderdeel van de tribe Finance & Analytics bij ElastIQ-Connect ben je een gewaardeerde collega. Jouw kennis en expertise wordt gedeeld en ingezet en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samen met het team organiseren we kennis events, gaan we skiën – karten en vieren we feest, en als ondernemers onder elkaar laten we geen business kans onbenut.

Zo werk jij aan de Next-Level van onze klanten:
 •  Je optimaliseert (en bent onderdeel van) de P&C cyclus van onze opdrachtgevers, jij kijkt naar verbeteringen in de rapportagecyclus en voegt (business) intelligentie toe zodat jouw klant van A naar Beter gaat (Financial / Business Control)
 • Op basis van KPI’s en wensen vanuit de diverse business contexts bij onze klanten stel jij business cases op met een impact op de bottom line (profit & loss). (Business Control)
 • Vanuit jouw affiniteit met analyse bekijk je zowel financiële- als non financiële informatie, trekt conclusies en stelt verbeteringen voor (Financial Analysis)
 • Je helpt klanten met het uitzoeken, implementeren en laten werken van Business Intelligence en state-of-the-art Fintech oplossingen. (BI & Fintech)
Over ElastIQ-Connect
ElastIQ-Connect is een jong en dynamisch bedrijf. Wij focussen ons op data-, finance- business en proces gerelateerde vraagstukken. Door het creëeren van insights over data aangevuld met onze innovatieve geest bieden wij meer grip en control bij onze opdrachtgevers. Daarbij werken wij middels ons 'Fitlance' concept, waardoor niet alleen de woordelijke beloning maar ook de Financiële incentive gedeeld wordt met onze collega's.
Wij zijn een kennisorganisatie die talent verbindt aan innovatieve opdrachtgevers in Nederland. We make impact!
 
Niet voor niks beklommen wij dit jaar voor de tweede keer op rij het podium van de MKB DataScience Top 50. Een prijs voor prestigieuze groeibedrijven binnen de sector, en werden wij bekroond op onze kwaliteit en aantoonbare groei.
 
Wij werken vanuit de pijlers vrijheid, verantwoordelijkheid en verdiensten. Deze drie V’s zijn de basis voor ons Fitlance model en stelt onze Fitlancers in staat om zelf richting te geven in hun carrière. ElastIQ is een informele community, waar we in diverse tribes met gelijkgestemden werken en plezier maken. Naast inhoudelijke kennis events en Tech Talks organiseren we onder andere:

 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels in ons karakteristieke pand in Den Bosch
 • Vrijmibo Specials door het hele land
 • Sportevents zoals Tour de ElastIQ (wielrennen), FastLance Karting, Zeilen, padel en organiseren we golfevents. Winnen is belangrijker dan mee doen..
 • Jaarlijkse ski-trip naar SaalBach Hinterglemm
 • Feesten we bij Groots met een Zachte G – kan niet ontbreken als bedrijf met Brabantse roots

Jouw achtergrond:
 • Je hebt een afgeronde WO opleiding, liefst een Bachelor/Master in Finance, Economie of Business Administration
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring als Financial en wil je verder ontwikkelen richting Finance & Analytics
 • Je bent een echte Finance Business Partner en weet wat het is om projectmatig impact te maken bij klanten
 • Je hebt affiniteit met Business Intelligence, ERP systemen en het maken van business cases
 • Je bent ondernemend, een hands-on aanpakker en leuke collega
Jouw actie
Are you the next Fitlancer? Al meer dan 80 collega’s gingen je voor.
Reageer op dit bericht met jouw CV en motivatie of neem direct contact op met Beau van Doleweerd (06 11 23 30 90 / beau@elastiq-connect.com)

Vliegende kickstart
Wij kijken met aandacht naar jouw CV en zullen op basis hiervan contact met je opnemen voor nadere kennismaking. Vervolgens nodigen we je graag uit op ons ElastIQ House in Den Bosch zodat je zelf kunt ervaren of onze werkwijze en cultuur bij je past. En natuurlijk ook Ook brengen we je in contact met een Fitlance collega die je nog meer kan vertellen over ElastIQ, onze opdrachten en opdrachtgevers en ‘werken in je voordeel’.
World Of Data